Obezbeđujemo prevoz preko 1.000.000 tona robe

Obezbeđujemo prevoz preko 1.000.000 tona robe

Vimeksim organizuje prevoz na najekonomičniji način, koristeći kamione iz sopstvenog voznog parka i mrežu prevoznika partnera.

U prevozu drumskim, železničkim i vodenim saobraćajem težimo postizanju radne efikasnosti, upravljanju nestabilnostima, smanjenju troškova i bezbednoj isporuci proizvoda.

Primenjuju se pravila i standardi iz oblasti saobraćaja.

Prevoz je dodatak pomorskom prevozu i predstavlja isporuku/odlazak robe iz luka i u luke. Fizičko snabdevanje robom dovelo je do proširenja spektra naših usluga i prevoza robe u rasutom stanju kamionima od i do skladišnih kapaciteta i luka.

Takođe organizujemo i prevoz robe kamionima u zemlji, na nivou lokalnog tržišta (na teritoriji Ukrajine, Španije, Srbije i Turske).
U lokalnom prevozu kamionima, najviše se fokusiramo na prevoz poljoprivrednog tereta u rasutom stanju (prevoz kukuruza, soje, pšenice i druge merkantilne robe), kao i na prevoz đubriva.

Našim klijentima pružamo uslugu brzog i pouzdanog prevoza robe do odredišta, a godišnji obim prevoza od preko 1.000.000 tona robe samo potvrđuje naš kvalitet, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

DELATNOSTI

Scroll to top